ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 
 
 
 
 
Λουιζάκη Ζηνοβία
 

Λουιζάκη Ζηνοβία

Καθηγήτρια Γερμανικών
 

Η Ζηνοβία Λουιζάκη, ομογενής από τη Γερμανία, γεννήθηκε, μεγάλωσε και φοίτησε εκεί σε γερμανικά σχολεία. Σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική Σχολή Οικονομικών Επιχειρήσεων και υπήρξε εκπαιδεύτρια αναγνωρισμένη από το γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με άδεια να εκπαιδεύει άτομα στον κλάδο της γαστρονομίας.

Από το 2005 ζει στην Κρήτη και έχοντας το Mastery στη γερμανική γλώσσα, παραδίδει μαθήματα γερμανικών σε παιδιά. Αρχικά, απασχολήθηκε σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών ως καθηγήτρια Γερμανικών για όλα τα επίπεδα, καθώς και για προετοιμασία εισαγωγής μαθητών σε Γερμανικά Πανεπιστήμια. Από το 2011 ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση ιδιαίτερων ταχύρρυθμων μαθημάτων γερμανικής γλώσσας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τέλος, από το 2013, είναι εισηγήτρια στην Ελλάδα, του ευρωπαϊκού προγράμματος “The Job Of My Life (ΜοbiPro-EU)”, που απευθύνεται σε νέους που αναζητούν το επαγγελματικό τους μέλλον στη Γερμανία.

 
Πα​ρέχουμε μαθήματα μέσω διαδικτύου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ακόμα και σε όσους αδυνατούν να έρθουν στο χώρο μας, να μάθουν Γερμανικά με την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την εγγύηση του ονόματός μας
 
Τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας είναι:
 
  • Ζωντανό μάθημα με εξειδικευμένους διδάσκοντες.
  • Μάθημα με χρήση βιβλίων, όπως στην τάξη.
  • Μάθημα σε τμήμα με ολιγομελή group.
  • Μάθημα εξατομικευμένο, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Μαθήματα Γερμανικών για παιδιά και εφήβους

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε νεαρούς μαθητές 9-16 ετών. Τα παιδιά διδάσκονται με συστηματική διαδικασία εκμάθησης και εμπέδωσης των δεξιοτήτων της γλώσσας και συγχρόνως προετοιμάζονται για την επιτυχία τους, στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων, στα διάφορα γνωστικά επίπεδα.

Μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες

Πρόκειται για κανονικά, ταχύρρυθμα μαθήματα. Μετά από ένα ατομικό τεστ αξιολόγησης, οι υποψήφιοι μαθητές ξεκινούν μαθήματα στο κατάλληλο επίπεδο.

Μαθήματα προετοιμασίας για εξετάσεις

Μαθήματα που προετοιμάζουν για τις κεντρικές εξετάσεις του Goethe-Institut, του ΚΠΓ και ÖSD και εξοικειώνουν τους μαθητές με την τυπολογία των εξετάσεων.

Μαθήματα για την προετοιμασία και την επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Telc

Ο Telc B2-C1 είναι ο μοναδικός φορέας στη Γερμανία που προσφέρει τέτοιου είδους εξετάσεις για γιατρούς γι' αυτό το πιστοποιητικό που χορηγείτε στους επιτυχόντες αυτών των εξετάσεων θεωρείτε από υπηρεσίες υγείας, κλινικές κ.λπ. ως ισοδύναμο με τη Fachsprachprüfung που έχει υιοθετηθεί στα περισσότερα γερμανικά κρατίδια. Σίγουρα πρόκειται για μία πιστοποίηση προτιμότερη από τα απλά πιστοποιητικά B2 και C.

Μαθήματα για την προετοιμασία και την επιτυχία στις εξετάσεις DaF

Πρόκειται για μία εξέταση της Γερμανικής γλώσσας η οποία αναγνωρίζεται από τα Γερμανικά Πανεπιστήμια ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας και επιτρέπει την εισαγωγή, αλλοδαπών υποψηφίων φοιτητών, σε αυτά.

Μαθήματα για την επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μαθήματα προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Γερμανικών, για την επιτυχή εισαγωγή των μαθητών στις σχολές όπου θεωρείται απαραίτητη η γλώσσα.

 
Προσφέρουμε:
 
  • Μαθήματα Γερμανικών για αρχάριους έως πολύ προχωρημένους.
  • Μαθήματα με εξειδικευμένη ορολογία ιατρικής.
  • Μαθήματα για την εξειδίκευση προσωπικού σε όλους τους τουριστικούς κλάδους.

Τα δίδακτρά μας κλιμακώνονται ανάλογα με το είδος του μαθήματος, τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας και τον αριθμό των σπουδαστών κάθε τμήματος.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε από κοινού το δικό σας πρόγραμμα μαθημάτων!

Τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξανόμενης ζήτησης της γερμανικής γλώσσας, όλο και περισσότεροι επιστήμονες, όπως γιατροί, μηχανικοί, κ.ά., επιθυμούν μετά τις σπουδές τους να μάθουν τη γερμανική γλώσσα για να φύγουν σε κάποια γερμανόφωνη χώρα
 

Στόχος και σκοπός στο ινστιτούτο μας είναι ο κάθε υποψήφιος να μάθει τη γλώσσα σε βάθος και όχι επιφανειακά. Αρχικό μας βήμα είναι η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων της Γερμανικής γλώσσας και στη συνέχεια η πραγματοποίηση εξειδικευμένων σεμιναρίων σε κάθε κλάδο. Με αυτό τον τρόπο κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει στη Γερμανική γλώσσα και όχι να γνωρίζει μόνο όσα είναι απαραίτητα στον κλάδο του.

Το ινστιτούτο Λουιζάκη για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2013 προετοίμασε για τις ειδικές εξετάσεις επιπέδου Β2, Β2-C1 γιατρούς του οργανισμού πιστοποίησης Telc, σε συνεργασία με το BAMF Bundesamt für Μigration und Flüchtlinge (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για τους Μετανάστες και τους Πρόσφυγες), το VHS Volkshochschule Dortmund (Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ντόρτμουντ) και το Klinikum Westfalen GmbH Dortmund (Νοσοκομείο Βεστφάλεν, Ντόρτμουντ). Την προετοιμασία των υποψηφίων στο ινστιτούτο μας την αναλαμβάνει έμπειρος καθηγητής με γνώσεις στο ιατρικό αντικείμενο

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Λουϊζάκη Ζηνοβία
Σωσικράτη 2,
E-mail: info@louizaki.gr
Τηλ / Φαξ.: +30 2813010751
Κιν.: +30 6976307990

 

Αποστολή